Vestiging Eemland is gesloten. U bent van harte welkom in onze mooie, uitgebreide showroom in Almere!

Drie soorten veranda’s

Verasol veranda’s: duurzaam en stijlvol

Geniet langer van het buitenleven met een van de Verasol veranda's van Frelu Buitengewoon. Wij bieden een breed assortiment aluminium veranda’s. Je hebt de keuze uit vele verschillende opties, zoals verandazonwering, verlichting of een heater voor meer comfort.

Greenline veranda

De Greenline kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiente productie en eenvoudige montage. De Greenline veranda is uit te breiden met verschillende opties.

Profiline veranda

De Profiline kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van deze Verasol veranda. De Profiline veranda is geheel aan te kleden naar wens.

Verasol CUBE

Strak en stijlvol design op hoog niveau. Een moderne veranda in twee inspirerende kleuren met een natuurlijk lichtinval voor optimaal comfort. De CUBE is een exclusieve terrasoverkapping met een uniek kubistisch design, zonder zichtbare dakhelling. Dankzij het glasdak is er een natuurlijke lichtinval.

Toonaangevend in verandasystemen

Verasol is al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van degelijke aluminium terrasoverkappingen en veranda’s in Europa. Alle Verasol producten worden volledig geproduceerd in de eigen fabriek in Wachtendonk, Duitsland. Hierdoor kunnen kwaliteit, snelle levering en maatwerk worden gegarandeerd en sluit het product precies aan op jouw wensen. 

Ruime keus in opties

Bij ons vind je ook een breed assortiment aan opties en accessoires, waaronder glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, Profiline zonwering, Greenline zonnedoeken en verlichting, geschikt om alle soorten Verasol veranda's helemaal mee af te maken. Zo kun je jouw persoonlijke veranda samen stellen in de stijl die bij jouw smaak en wensen past.

Schaf jouw veranda aan

Een Verasol veranda koop je bij Frelu Buitengewoon. Bij ons kun je kiezen uit verschillende opties en modellen. We maken de veranda op maat en plaatsen hem indien gewenst bij jou thuis. Wil je een veranda aan huis, of een vrijstaande veranda? Het kan allemaal bij ons! Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Verasol actiefolder
Downloads

Bekijk onze actiefolder

Op zoek naar nieuwe inspiratie en mooie aanbiedingen? Download of bekijk hier onze nieuwste folder.

Folder bekijken