Maak jouw buitenverblijf compleet

Een buitenverblijf of kapschuur is meer dan alleen een overkapping. Het is jouw unieke buitenruimte. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Wil je graag extra veel daglicht? Dan is een lichtstraat een mooie optie. Of wat te denken van een lamellenscherm aan de zijkant? Of glazen schuifwanden om de wind tegen te houden?

Lichtstraten

Maak de overkapping extra licht en ruimtelijk door een lichtstraat toe te passen op het dak. Via deze lichtdoorlatende vensters komt er een enorme hoeveelheid natuurlijk daglicht in de overkapping. Dat verhoogt het comfort en maakt de overkapping tot een extra prettige plek om te verblijven. Bijkomend voordeel: met een lichtstraat voelt de ruimte groter aan. De Houtzaak kan jouw buitenverblijf voorzien van lichtstraten in iedere gewenste vorm en maat.

Lamellenschermen

Lamellen zijn stijlvol en functioneel. Met een lamellenscherm creëer je beschutting tegen regen en wind, maar behoudt de overkapping ook zijn open karakter. Daarnaast geeft het jouw verblijf een moderne en luxe uitstraling.

De Houtzaak plaatst de lamellen in de exacte hoek van jouw voorkeur, van volledig open lamellen tot nagenoeg gesloten. Wil je meer flexibiliteit? Ga dan voor draaibare lamellen.

Glazen schuifwanden

De tuin is de plek om te ontspannen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Met glazen schuifwanden kun je jouw buitenverblijf voor een groot gedeelte wind- en waterdicht afsluiten, terwijl je toch maximaal contact houdt met de tuin. Zo kun je het hele jaar door van jouw buitenverblijf genieten. De glasschuifwanden zijn vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas. De Houtzaak levert glazen schuifwanden op maat, zowel als voor- en zijwand.

 

Maak een afspraak en maak jouw overkapping op maat bij Frelu Buitengewoon.