Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
vuren-mahonie-veranda-01_de-houtzaak_frel-buitengewoon

Vuren met mahonie veranda

add-upper-wave

Buitenverblijf in iedere gewenste kleur

Wilt je een buitenverblijf met een strakke en meer moderne uitstraling? Kies dan voor een veranda van vuren en mahonie-hout.

Vurenhout en mahonie vormen samen een prachtige combinatie. Ze verenigen het beste uit twee werelden. En het mooie is: deze houtsoorten zijn te schilderen in elke gewenste kleur.

Duurzaam hardhout
De staanders maakt De Houtzaak van mahonie. Wij kiezen voor dit duurzame type hardhout, omdat de staanders in het gebruik meer te verduren hebben. Denk aan de weersomstandigheden, maar ook beschadigingen door invloeden van buitenaf.

De dakopbouw en het dakbeschot realiseren we met vurenhout. Het buitenverblijf (inclusief alle verbindingen) leveren we in de grondverf aan. Nadien is dit eenvoudig af te schilderen in de gewenste kleur voor een langdurig en plezierig gebruik van het buitenverblijf.

Sierlijsten
Liever ook klassieke elementen toevoegen aan de veranda, kapschuur of tuinkamer? Dan zijn sierlijsten een mogelijkheid. Wij denken graag mee.