Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
exterior-living-veranda-01-frelu-buitengewoon

Lorem ipsum

Welkom bij Frelu Buitengewoon

Frelu Buitengewoon is specialist in maatwerk veranda's, tuinkamers, buitenverblijven en carports van hout en aluminium. Met ons eigen label De Houtzaak leveren wij de mooiste houten overkappingen, volledig naar jouw wens ontworpen en ontwikkeld door onze eigen vakmannen.

Daarnaast verkopen we de houten overkappingen van Pext en de aluminium overkappingen van Verasol, Weinor en Exterior Living. Alles maatwerk. De beste kwaliteit. Het grootste vakmanschap. Daarvoor kom je naar Frelu Buitengewoon in Almere of Bunschoten-Spakenburg.

Buitengewoon genieten van het buitenleven

Laat de scheiding tussen binnen en buiten verdwijnen met een veranda of tuinkamer van Frelu Buitengewoon. Met een overkapping Met een veranda of tuinkamer creëer je extra leefruimte. Een plek om tot rust te komen, om gezellige avonden met vrienden en familie te beleven en om te genieten van het uitzicht op de tuin.

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten. Frelu Buitengewoon helpt je graag bij het samenstellen van de overkapping van jouw dromen. Kies je bijvoorbeeld voor hout of aluminium? Voor een glazen dak of polycarbonaat? En wil je een open veranda met een klassieke balustrade zoals je veelal ziet in de Amerikaanse films? Of wil je liever beschut zitten tegen regen en wind? In dat laatste geval adviseren wij glazen schuifwanden. We heten je van harte welkom in onze showrooms en laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is!

De voordelen van een Frelu Buitengewoon overkapping:

  • Langer buitenleven
  • Meerwaarde voor jouw woning
  • Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen
  • Tuinmeubels kunnen buiten blijven staan
  • Vergroting woongenot
  • Meer plezier van de tuin

Je kunt bij Frelu Buitengewoon terecht voor:

 

tuinkamers-van-frelu-buitengewoon