Vestiging Eemland is gesloten. U bent van harte welkom in onze mooie, uitgebreide showroom in Almere!

Verasol actiefolder
Downloads

Bekijk onze actiefolder

Op zoek naar nieuwe inspiratie en mooie aanbiedingen? Download of bekijk hier onze nieuwste folder.

Folder bekijken

Buitengewoon genieten met een Frelu veranda

Veranda's

Geniet langer van het buitenleven met een aluminium veranda van Frelu Buitengewoon. Wij verkopen de veranda's van Verasol en Exterior Living. Deze hebben een moderne uitstraling en hebben weinig onderhoud nodig. Wij hebben voor ieder budget een prachtige overkapping. Komg langs en ontdek de vele mogelijkheden. Wij helpen je graag bij jouw keuze.

Wat is een veranda?

Een veranda wordt in de volksmond ook wel een terrasoverkapping genoemd en is een aluminium dak met staanders. Het is een verlengstuk van jouw woonkamer. Je creëert meer ruimte om te leven, zowel binnen als buiten, het hele jaar door. Zelfs tijdens mindere dagen kun je in de overkapping buiten zitten. Bijkomend voordeel? Door de extra ruimte creëer je een waardevermeerdering van jouw woning!

Veranda's op maat

Onze aluminium veranda’s kun je zelf samenstellen. De veranda leveren wij in de door jou gewenste maat, kleur en stijl. We hebben voor iedere smaak een passende oplossing. Voor het dak kun je kiezen tussen een polycarbonaat dak of een glazen dak. Ook kun je zonwering of zijwanden toevoegen. Hiermee creëer je een ruimte waarin je beschut bent tegen de verschillende weersinvloeden. Zo kun je nog langer van jouw tuin genieten.

Wil je een veranda met zijwanden?

Door zijwanden toe te voegen, creëer je een plek met meer beschutting. Deze zijwanden kunnen bestaan uit vaste wanden en kunnen zowel van glas als van aluminium zijn, maar ook glazen schuifwanden zijn mogelijk. Met een glazen schuifpui creëer je een tuinkamer en behoud je alle vrijheid om de wanden open of juist dicht te doen en hierdoor zelf het klimaat te bepalen.

De voordelen van aluminium

Met een veranda creëer je meer leefruimte binnen en kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig en sterk materiaal. Aluminium is sterk en licht waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Hierdoor blijft maximaal lichtinval en ruimte behouden. Daarnaast is aluminum zeer onderhoudsarm en kan het niet scheuren of rotten. Als laatste is aluminium duurzaam omdat dit materiaal 100% gerecycled kan worden. 

Kies je eigen veranda uit

Met een aluminium veranda van Frelu Buitengewoon kun je langer en onder bijna alle weersomstandigheden van het buitenleven genieten. Onze overkappingen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hierdoor wordt een luxe en lichte buitenruimte gecreëerd. Doordat aluminium gebruikt is, is er weinig onderhoud nodig en is de levensduur lang. Hierdoor is een aluminium veranda erg duurzaam.

Frelu Buitengewoon heeft aluminium veranda’s van de merken Verasol en Exterior Living. We komen de veranda plaatsen bij jou thuis. Ook kunnen wij de inmeting voor jou verzorgen.