no-bottom-padding

Werken met hout is voor ons echte liefhebberij. Bij De Houtzaak is ieder project uniek. We beginnen met jouw wens én een houten balk. Daarmee realiseren we het buitenverblijf van jouw dromen!

icon-book-12

1. Inventarisatie

Een nieuw project begint altijd met jouw vraag of wens. Je wilt een veranda, buitenverblijf of een kapschuur van hout. Daarvoor nodigen we je graag uit in onze showroom. Daar hebben we alle tijd om onder het genot van een kopje koffie of thee naar jouw wensen te luisteren. Ook kun je direct de houtsoorten, verbindingen en andere mogelijkheden zien.

icon-contact-black

2. Offerte

Op basis van jouw wensen stellen we vervolgens een offerte op. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en een hele goede indicatie van de uiteindelijke kosten.

icon-maatwerk-black

3. Inmeten

Na goedkeuring van de offerte komen we bij jou thuis om de situatie op te nemen. We meten de overkapping in en spreken alle mogelijkheden goed door. Wanneer er op basis hiervan aanpassingen nodig zijn, zullen wij deze doorvoeren in de offerte. Verandert er weinig of niets, dan houden wij de eerste offerte aan.

icon-cursor-24

4. 3D-ontwerp

Als alles duidelijk in kaart is gebracht maken we een 3D-ontwerp en werken we het project volledig uit. Zo wordt inzichtelijk hoe het buitenverblijf of de kapschuur er bij jou thuis uit komt te zien. Mocht je nog zaken willen wijzigen in het ontwerp, dan hebben we hier nog alle ruimte voor.

icon-clock-black

5. Productie

Als het 3D-ontwerp door jou is goedgekeurd, produceren we jouw houten verblijf in onze eigen zagerij. Een groot deel van de materialen (90-95%) bereiden we voor bij De Houtzaak. Dat maakt het ook mogelijk om, voor wie dat wil, een houten buitenverblijf of kapschuur als maatwerkpakket te bestellen.

icon-montage-black

6. Montage en plaatsing

We kunnen de plaatsing van jouw project uiteraard volledig voor jou verzorgen. We spreken ruim van tevoren de datum af waarop onze monteurs het houten verblijf of de kapschuur komen monteren. We houden ons aan onze afspraken en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.