Prachtige tuinkamers voor iedere woonstijl

Hoogwaardige kwaliteit

De Verasol tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Een garantie voor meer buitenleven! Verasol tuinkamers worden standaard op maat gemaakt.

De aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. Een tuinkamer met glasschuifwanden geeft een vrij uitzicht over de tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

De mogelijkheden in een stappenplan:

  1. Je beschikt over een Verasol veranda;
  2. Je kiest tussen aluminium kozijnen of glasschuifwanden;
  3. Frelu Buitengewoon komt de gehele tuinkamer inmeten;
  4. Het uitbreidingspakket van Verasol wordt op de juiste maat en in de juiste kleur bij geleverd en geïnstalleerd;
  5. Je kunt nu nog langer genieten van het buitenleven met jouw nieuwe Verasol tuinkamer!

De voordelen van een tuinkamer

Een tuinkamer biedt verschillende voordelen. Zo kun je hiermee langer van het buitenleven genieten. Daarnaast vergroot je jouw leefruimte met een tuinkamer aan huis. Maar dankzij de vele mogelijkheden is een vrijstaand exemplaar ook mogelijk. Ook zorgt een glazen tuinkamer voor veel licht, zowel in de tuinkamer zelf als in de woning. Dankzij de glazen wanden behoud je de natuurlijke licht inval. Een tuinkamer laten plaatsen zorgt daarnaast ook voor een waardevermeerdering van jouw huis.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een Verasol tuinkamer bij jou thuis? Of wil je weten op welke manier je jouw veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in de showroom in Bunschoten-Spakenburg (Eemland) of Almere. We staan voor jou klaar.

Let op: tuinkamers zijn geen volledig geïsoleerde serres. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van de tuin te genieten, met eventueel de tuindeuren geopend. Een permanente doorbraak van het huis naar de tuinkamer raden wij af. Frelu Buitengewoon helpt graag bij de exacte details van jouw project.

Neem contact op