add-upper-wave

Uit het juiste hout gesneden

Frelu Buitengewoon ontwerpt en vervaardigt houten kapschuren en buitenverblijven onder het label De Houtzaak. De Houtzaak staat voor hoogstaand maatwerk en authentiek vakmanschap.

Ambacht

Houten buitenverblijven maken, dat is ons vak. Onze passie. Het is wat de vakmannen van De Houtzaak al jaren doen. Dat zie je terug in onze overkappingen. Alle houten buitenverblijven en kapschuren maken we volledig op maat in onze eigen houtzagerij. Hier werkt onze timmerman met ongelofelijk veel precisie. Hij meet, zaagt, freest, schaaft, schuurt. Iedere balk krijgt aandacht. Geen detail ontsnapt aan zijn oog.  Zo maken we het buitenverblijf van jouw dromen.

Uniek

Bij De Houtzaak is ieder project uniek. Het begint met jouw schetsen en ideeën. Wij luisteren naar jouw visie, bekijken de situatie en geven een maatwerk advies. Je krijgt van ons altijd een eerlijk verhaal. We vertellen wat mogelijk is, maar zeggen het ook als iets niet kan. Vervolgens maken we een 3D-ontwerp van jouw wensen, zodat je een goed beeld hebt van hoe het er straks uit gaat zien.

 

Compleet ontzorgen

We houden ons aan onze afspraken en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Zo werkt dat bij De Houtzaak. We nemen jou alle zorgen uit handen. We komen het houten verblijf bij jou thuis inmeten. Nadat we alle materialen voorbereiden in onze eigen zagerij, komen onze monteurs langs voor de montage bij jou thuis. We kunnen ook de accessoires, zoals verlichting, monteren. Wil je ook meubelen in de overkapping? Ook dit kunnen we leveren.

Garantie en kwaliteit

We staan voor kwaliteit. We werken alleen met de allerbeste en verantwoorde materialen. Zo komt het hout uit duurzaam beheerde bossen. Onze massieve materialen en solide constructies gaan jaren mee en zijn esthetisch verantwoord. Bij De Houtzaak krijgt je waar je voor betaalt. Daarom voorzien we alle projecten van De Houtzaak met een echtheidsstempel.

no-lower-wave
Verasol actiefolder
Downloads

Bekijk onze actiefolder

Op zoek naar nieuwe inspiratie en mooie aanbiedingen? Download of bekijk hier onze nieuwste folder.

Folder bekijken