Veranda laten plaatsen

Terrasoverkappingen

Veranda laten plaatsen

Wanneer je een veranda in jouw tuin wilt laten plaatsen, ben je bij ons aan het juiste adres. Frelu Buitengewoon is namelijk dé specialist op het gebied van overkappingen en veranda's. Een veranda geeft je de gelegenheid om langer van het buitenleven te genieten en dankzij de glazen schuifwanden kun je ook al in het vroege voorjaar of late najaar gebruikmaken van de veranda. Wij bieden een ruim assortiment aan veranda's van zowel aluminium als hout.

Wil je een houten of aluminium veranda laten plaatsen?

De houten overkappingen worden vervaardigd uit hout van hoge, duurzame, kwaliteit, zoals Lariks, Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti. Hierdoor kun je rekenen op aantrekkelijke prijzen, snelle leveringen en lange garantietermijnen! De houten veranda's zijn van Pext of van ons eigen merk De Houtzaak. De aluminium overkappingen komen van Verasol of Weinor. Het verschil tussen hout en aluminium zit hem in de levensduur. Doordat een aluminium veranda minder onderhoud nodig heeft, heeft deze een langere levensduur. 

Jouw veranda uitbreiden met glaswanden

Een veranda met glazen schuifwanden biedt vele voordelen. Zo kun je met een veranda zelf al langer van het buitenleven genieten, maar met de schuifwanden nog langer. Met de schuifwanden houd je namelijk de warmte binnen, maar regen en wind buiten. Wordt het te warm onder de overkapping? Dan schuif je de glazen wanden eenvoudig open. Daarnaast vergroot je jouw leefruimte en wordt jouw huis hierdoor meer waard.

Veranda laten plaatsen

Jarenlange ervaring

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. We hebben twee vestigingen; een vestiging in Eemland en een vestiging in Almere. Maatwerk is altijd mogelijk en je krijgt tevens altijd deskundig advies. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s op maat.

Schakel ons in

Wil je meer weten over het plaatsen van een veranda of een offerte op maat ontvangen? Bezoek dan de uitgebreide showroom en laat je verrassen door het aanbod. Of vul direct het offerteformulier in en ontvang jouw offerte in de mail.