Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
Veranda laten plaatsen?

Terrasoverkappingen

Wilt u een veranda laten plaatsen?

Dan bent u bij Frelu Buitengewoon aan het juiste adres. Frelu Buitengewoon is namelijk dé specialist op het gebied van overkappingen en veranda's. Een veranda geeft u de gelegenheid om langer van het buitenleven te genieten en dankzij de glazen schuifwanden kunt u ook al in het vroege voorjaar of late najaar gebruikmaken van de veranda. Frelu Buitengewoon biedt een ruim assortiment aan veranda's van zowel aluminium als hout.

Houten overkapping of aluminium overkapping

De houten overkappingen worden vervaardigd uit hout van hoge, duurzame, kwaliteit, zoals Lariks, Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti. Hierdoor kunt u rekenen op aantrekkelijke prijzen, snelle leveringen en lange garantie termijnen! De houten veranda's zijn van Pext of van ons eigen merk De Houtzaak. De aluminium overkappingen komen van Verasol of Weinor. Het verschil tussen hout en aluminium zit hem in de levensduur. Doordat een aluminium veranda minder onderhoud nodig heeft, heeft deze een langere levensduur. 

Uw veranda uitbreiden met glaswanden

Een veranda met glazen schuifwanden biedt vele voordelen. Zo kunt u met een veranda zelf al langer van het buitenleven genieten, maar met de schuifwanden nog langer. Met de schuifwanden houdt u namelijk de warmte binnen, maar regen en wind buiten. Wordt het te warm onder de overkapping? Dan schuift u de glazen wanden eenvoudig open. Daarnaast vergroot u uw leefruimte en wordt uw huis hierdoor meer waard.

Veranda laten plaatsen

Jarenlange ervaring

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. We hebben twee vestigingen; een vestiging in Eemland en een vestiging in Almere. Maatwerk is altijd mogelijk en u krijgt altijd deskundig advies. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s op maat.

Schakel ons in

Wilt u meer weten over het plaatsen van een veranda of een offerte op maat ontvangen? Bezoek dan de uitgebreide showroom en laat u verrassen door het aanbod. Of vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.