Exterior Living Veranda

Exterior Living veranda

add-upper-wave

Creëer meerwaarde met de Maluwi veranda van Exterior Living

Bij Frelu Buitengewoon vindt u de stijlvolle Maluwi veranda van Exterior Living, een buitenverblijf waar binnen en buiten perfect samenkomen. Ervaar het comfort van het buitenleven in alle seizoenen met onze zorgvuldig ontworpen veranda's. Een naadloze overgang tussen binnen en buiten, gemaakt van hoogwaardige materialen. De Exterior Living veranda biedt de ultieme buitenleefervaring voor wie streeft naar comfort en schoonheid.

Uw Exterior Living veranda is multi-inzetbaar

Een Maluwi overkapping is modulair en kan volledig aangepast worden naar uw wensen. U bepaalt zelf hoeveel modules u combineert bij deze Exterior Living veranda. De aluminium constructie leveren we in alle gewenste kleuren en uiteraard bepaalt u ook zelf het type onderdak. Kiest u voor stijlvolle houten beplanking in thermowood vuren, of liever een wit onderdak? Ook geintegreerde ledverlichting is een stijlvolle optie. U kunt de Maluwi overkapping afmaken met wind- en waterwerende panelen of glazen schuifwanden voor maximaal zicht op de tuin.

Exterior Living

bg-lightgrey

De overkapping van uw dromen

Kortom, met Maluwi creëert u uw droomoverkapping; of het nu een loungeruimte moet worden, een plek voor een gezellige winterbarbecue of een plek om koffie te drinken in de voorjaarszon. Maak uw dromen waar met Maluwi en kies voor deze Exterior Living veranda.

Tip! Wist u dat de Maluwi overkapping ook te gebruiken is als carport? Een fraaie oplossing voor de bescherming van uw auto, fiets of motor.

Wilt u meer weten over de Maluwi overkapping? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Contact opnemen Offerte opvragen

no-lower-wave
Verasol actiefolder
Downloads

Bekijk onze actiefolder

Op zoek naar nieuwe inspiratie en mooie aanbiedingen? Download of bekijk hier onze nieuwste folder.

Folder bekijken