Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
exterior-living-veranda-04_frelu-buitengewoon

Exterior Living veranda

add-upper-wave

Creëer meerwaarde met de Maluwi veranda van Exterior Living

Bij Frelu Buitengewoon vind je de stijlvolle Maluwi veranda van Exterior Living. Door de combinatie van hout en aluminium vormt deze veranda een mooi geheel met zowel klassieke, moderne als hedendaagse woningen.

Een Maluwi overkapping is modulair en kan volledig aangepast worden naar jouw wensen. Je bepaalt zelf hoeveel modules je combineert. De aluminium constructie leveren we in alle gewenste kleuren en uiteraard bepaal je ook zelf het type onderdak. Kies je voor stijlvolle houten beplanking in thermowood vuren, of liever een wit onderdak? Ook geintegreerde ledverlichting is een stijlvolle optie. Je kunt de Maluwi overkapping afmaken met wind- en waterwerende panelen of glazen schuifwanden voor maximaal zicht op de tuin.

Zo creëer je met Maluwi jouw droomoverkapping. Of het nu een loungeruimte moet worden, een plek voor een gezellige winterbarbecue of een plek om koffie te drinken in de voorjaarszon. Maak jouw dromen waar met Maluwi.

Tip! Wist je dat de Maluwi overkapping ook te gebruiken is als carport? Een fraaie oplossing voor de bescherming van uw auto, fiets of motor.

Wil je meer weten over de Maluwi overkapping? Bezoek onze showroom.

no-lower-wave
_Pageflips-2023_campagne-7-560x466-frelu-v2
Downloads

Bekijk onze actiefolder

Op zoek naar nieuwe inspiratie en mooie aanbiedingen? Download of bekijk hier onze nieuwste folder.

Folder bekijken