add-upper-wave

Mooie carports voor je auto, motor of fiets

Wil je jouw auto goed beschermen tegen de elementen? Zoek je een carport die naast functioneel ook mooi is? Kies dan voor een duurzame Lumo carport of Maluwi veranda van Exterior Living. Prachtig en budgetvriendelijk design!

De Lumo carport met plat dak heeft een moderne en elegante uitstraling. Hierdoor is de carport niet alleen een feest voor de auto, fiets of motor, maar ook voor de ogen. De rechte strakke omkadering aan de buitenzijde zorgt ervoor dat de minimale buiging van het dak bijna volledig aan het oog wordt onttrokken. Daarnaast heeft deze carport een onzichtbare waterafvoer en bestaat de constructie uit onzichtbare schroefverbindingen. De carport is vervaardigd van aluminium. Een sterk en duurzaam materiaal dat zeer onderhoudsvriendelijk is.

De carport is 2,93 meter breed en verkrijgbaar in vijf verschillende lengtes. Je kiest de constructie die het best past om jouw auto, fiets of motor onder te plaatsen.

Maluwi veranda

De Maluwi veranda kun je ook inzetten als carport. De Maluwi vormt door de combinatie van hout en aluminium een mooi geheel met zowel klassieke, moderne als hedendaagse woningen. De constructie is modulair en kan volledig aangepast worden naar jouw wensen. Je bepaalt zelf hoeveel modules je combineert. Het is ook mogelijk deze overkapping te voorzien van glazen schuifwanden en een berging voor bijvoorbeeld een fiets of motor.

Bezoek onze showroom voor meer informatie en een advies voor jouw situatie.

bg_light_grey
gebogen-verasol-carport-frelubuitengewoon

Verasol carports

Een carport van Verasol biedt het gehele jaar bescherming voor de auto. Een carport kun je aan het huis of los plaatsen en maakt jouw huis en leefruimte groter. In de lente- en zomermaanden is de auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. In de herfst- en wintermaanden is de auto beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. Met een carport houd je de garage vrij voor andere zaken, en staat jouw auto droog en uit de zon.

Meer informatie

no-lower-wave
Verasol actiefolder
Downloads

Bekijk onze actiefolder

Op zoek naar nieuwe inspiratie en mooie aanbiedingen? Download of bekijk hier onze nieuwste folder.

Folder bekijken