Vrijstaande overkapping hout

Vrijstaande overkapping

Een vrijstaande overkapping in uw tuin

Met een vrijstaande overkapping bij u in de tuin of op het terras vergroot u uw buitenlevengenot. Om een dergelijke overkapping te realiseren, schakelt u Frelu Buitengewoon in. Onze experts kunnen u helpen om het perfecte product te vinden dat past bij uw wensen en uw budget. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Een vrijstaande overkapping van aluminium oogt modern

Rust, ontspan en geniet van het buitenleven met een overkapping losstaand van uw huis. De overkapping is zo goed als onderhoudsvrij en kan worden gebruikt als buitenverblijf in uw achtertuin. Ideaal om een directe ontsnapping aan de drukte van alledag te creëren. De vrijstaande aluminium overkapping is ontworpen om schaduw te bieden, te beschermen tegen regen en een stijlvol losstaand element toe te voegen aan uw tuin.

Hout geeft een natuurlijke uitstraling

Frelu Buitengewoon levert ook vrijstaande houten overkappingen. Bekijk ons ruime aanbod houten Buitenverblijven en Kapschuren en houten veranda's. Wij leveren de merken Pext en het eigen merk De Houtzaak. De houtkwaliteiten waarmee wij werken zijn Lariks, Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti.

Overkapping losstaand

Kom eens langs

Bezoek onze showroom voor deskundig advies en hulp bij het kiezen van het juiste product voor uw behoeften. Wij beschikken over een team van deskundige adviseurs die klaarstaan voor advies betreft een overkapping losstaand in uw tuin. Neem gerust contact met ons op als u een bezoek wilt plannen. Frelu Buitengewoon heeft twee vestigingen: in Eemland en in Almere. Maak indien gewenst eerst een afspraak en u weet zeker dat u op de juiste wijze ondersteund wordt.