Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
Veranda zwart

Veranda zwart

Op zoek naar een zwarte veranda?

Dan bent u bij Frelu Buitengewoon aan het juiste adres. Frelu Buitengewoon is namelijk dé specialist op het gebied van overkappingen en veranda's. Een veranda geeft u de gelegenheid om langer van het buitenleven te genieten en dankzij de glazen schuifwanden kunt u ook al in het vroege voorjaar of late najaar gebruikmaken van de veranda. Frelu Buitengewoon biedt een ruim assortiment aan zwarte veranda's van aluminium

De voordelen van een zwarte veranda met glas

U kunt er ook voor kiezen om uw zwarte veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Een veranda met glazen schuifwanden biedt vele voordelen. Zo kunt u met een veranda zelf al langer van het buitenleven genieten, maar met de schuifwanden nog langer. Met de schuifwanden houdt u namelijk de warmte binnen, maar regen en wind buiten. Wordt het te warm onder de overkapping? Dan schuift u de glazen wanden eenvoudig open. Daarnaast vergroot u uw leefruimte en wordt uw huis hierdoor meer waard.

Hier zit u goed

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. We hebben twee vestigingen; een vestiging in Eemland en een vestiging in Almere. Maatwerk is altijd mogelijk en u krijgt altijd deskundig advies. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s op maat.

Een zwarte veranda van Frelu Buitengewoon

Wilt u meer weten over een veranda of een offerte op maat ontvangen? Bezoek dan de uitgebreide showroom en laat u verrassen door het aanbod. Of vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.