Vestiging Eemland is gesloten. U bent van harte welkom in onze mooie, uitgebreide showroom in Almere!

Veranda Hilversum

Aluminium en houten veranda's

Veranda in Hilversum op maat

Geniet langer van het buitenleven met een veranda in Hilversum van Frelu Buitengewoon! Wij bieden u een ruim assortiment aluminium veranda's en houten veranda’s in de ruime showroom in Almere. Hier vindt u verschillende opties waarmee u de veranda naar wens kunt inrichten. Onze veranda’s zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen waarbij luxe en lichte buitenruimte ontstaan. Een veranda heeft een lange levensduur en minimaal onderhoud nodig. Bij Frelu Buitengewoon is maatwerk is altijd mogelijk en u krijgt altijd deskundig advies. Zoekt u een veranda in Hilversum? Bezoek de uitgebreide showroom en laat u verrassen door het aanbod.

Verschillende typen en merken veranda’s

Wij leveren verschillende type veranda’s met elk hun eigen kenmerken. Of u nu voor een veranda van aluminium of hout kiest, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat? Frelu Buitengewoon biedt u veranda’s van verschillende merken zoals Verasol, Weinor, Sunmaster, Roma, Schlappi en Pext en werkt met de houtkwaliteiten Lariks, Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s op maat.

Aluminium veranda’s

Aluminium veranda’s zijn verkrijgbaar van de merken Verasol en Weinor. Met een kwalitatieve veranda van Verasol geniet u het hele jaar van het buitenleven. Verasol is ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium veranda’s in Europa. Alle producten worden volledig in de eigen fabriek in Duitsland geproduceerd.

Frelu Buitengewoon biedt u ook zeer hoogwaardige terrassystemen van Weinor. Het merk Weinor onderscheidt zich door een uitgebreide technische kennis, hoge kwaliteit en klantgerichte service. Bij Frelu Buitengewoon vindt u in de showroom diverse veranda’s van Verasol en Weinor op ware grootte gepresenteerd.

Veranda Hilversum

Veranda Hilversum

Houten veranda's

Frelu Buitengewoon levert houten overkappingen van het eigen merk de Houtzaak en van het Nederlandse merk Pext. Als dealer van het merk ‘De Houtzaak’ levert Frelu Buitengewoon op maat gebouwde houten buitenverblijven. Volledig massief en gebruikmakend van de allerbeste materialen. Pext kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige producten. Naast houten veranda’s met polycarbonaat, vindt u bij Frelu Buitengewoon ook carports en losse dakpakketen.

De oer-Hollandse Pext veranda’s zijn van duurzaam Lariks hout. De producten van Pext zijn kwalitatief hoogwaardig, kwaliteit staat, net als bij Frelu Buitengewoon, hoog in het vaandel. Een Lariks veranda is een zeer sterke, watervaste overkapping, die een warme en donkerrood/bruin getinte uitstraling heeft. Uw houten veranda kunt u ook een kleur geven. Uw Pext veranda kunt u door Frelu Buitengewoon laten plaatsen of zelf als bouwpakket bestellen in onze webshop.

Over Frelu Buitengewoon

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. Wilt u meer weten over een veranda in Hilversum of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.