Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
Tuinkamer Nijkerk Verasol

Tuinkamers

Tuinkamer Nijkerk

Op zoek naar een tuinkamer in Nijkerk? Frelu Buitengewoon biedt luxe en comfortabele tuinkamers inclusief glasschuifwanden. Wij zijn dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. Breng eens een bezoek aan één van onze vestigingen; vestiging Eemland in Bunschoten Spakenburg of onze vestiging in Almere. Wij zijn leverancier van de merken Verasol, Weinor, Pext, De Houtzaak en leveren maatwerk uit eigen werkplaats.

Showroom Eemland en Almere

In onze showrooms vindt u een groot aanbod tuinkamers en glasschuifwanden waarmee u volop van het buitenleven kan genieten. Frelu Buitengewoon heeft in de showroom diverse tuinkamers compleet voor u op ware grootte gepresenteerd van verschillende merken. Er zijn verschillende type glasschuifwanden om uw tuinkamer af te sluiten. Alle tuinkamers van Frelu Buitengewoon zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Bezoek één van onze veelzijdige showrooms in Eemland of Almere. Het team van Frelu Buitengewoon staat voor u klaar.

Weinor Glasoases

Een Glasoase bestaat uit een terrasoverkapping van Weinor met zijdelingse schuifbare en wegklapbare glaswanden, naar wens ook vaste glaswanden. Zo creëert u een heerlijke ruimte waarmee u volop van het buitenleven kunt genieten. Voor de terrasoverkappingen en glasoases van Weinor zijn ook diverse innovatieve verwarmings- en verlichtingssystemen te verkrijgen, zodat u nog meer plezier beleefd aan uw terrasoverkapping of glasoase.

Tuinkamer Nijkerk Weinor

Verasol tuinkamer met glasschuifwanden

De Verasol tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Een tuinkamer is echt een garantie voor meer buitenleven! Verasol tuinkamers worden standaard op uw maat gemaakt en geleverd. Een aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. Een tuinkamer met glasschuifwanden geeft u een vrij uitzicht over uw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

Contact over tuinkamer Nijkerk

Wilt u meer weten over een tuinkamer in Nijkerk of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail of bezoek de website van Frelu Buitengewoon!