Tuinkamer met glazen schuifwanden

Tuinkamers

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Overweegt u een tuinkamer met glazen schuifwanden aan te schaffen en zoekt u een specialist die een dergelijk verblijf voor u realiseert? Dan bent u bij Frelu Buitengewoon aan het juiste adres. Wij zijnnamelijk dé specialist op het gebied van overkappingen, veranda's en tuinkamers. Een tuinkamer geeft u de gelegenheid om langer van het buitenleven te genieten en dankzij de glazen schuifwanden kunt u ook al in het vroege voorjaar of late najaar gebruikmaken van dit verblijf.

De voordelen van een tuinkamer met glazen schuifwanden

Een overkapping met glazen schuifwanden biedt vele voordelen. Zo kunt u met een tuinkamer zelf al langer van het buitenleven genieten, maar met de schuifwanden nog langer. Met de schuifwanden houdt u namelijk de warmte binnen, maar regen en wind buiten. Wordt het te warm onder de tuinkamer? Dan schuift u de glazen wanden eenvoudig open. Daarnaast vergroot u uw leefruimte en wordt uw huis hierdoor meer waard.

Hout of aluminium?

De houten tuinkamers worden vervaardigd uit hout van hoge, duurzame, kwaliteit, zoals lariks, douglas, red cedar, eiken en mahonie/meranti. Hierdoor geniet u van aantrekkelijke prijzen, snelle leveringen en lange garantietermijnen! De houten veranda's zijn van Pext of van ons eigen merk De Houtzaak. Kiest u voor aluminium tuinkamers, dan heeft u keuze tussen Verasol en Weinor. Het verschil tussen hout en aluminium zit hem in de levensduur. Doordat een aluminium overkapping minder onderhoud nodig heeft, heeft deze een langere levensduur.

Tuinkamer met glazen schuifwanden

Waarom u goed zit bij ons

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. We hebben twee vestigingen; een vestiging in Eemland en een in Almere. Maatwerk is altijd mogelijk bij de realisatie van uw tuinkamer met glazen schuifwanden en u krijgt altijd deskundig advies. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s en staan dan ook graag voor u klaar.

Ontdek ons assortiment

Wilt u meer weten over een tuinkamer met glazen schuifwanden? Bezoek dan een van onze uitgebreide showrooms en laat u verrassen door het aanbod. Wanneer u graag inzicht wilt in de mogelijke kosten, kunt u ook altijd een offerte aanvragen; deze ontvangt u vervolgens in uw mail.