Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
Tuinkamer laten plaatsen

Tuinkamers

Tuinkamer laten plaatsen

Wilt u een tuinkamer laten plaatsen? Frelu Buitengewoon biedt luxe en comfortabele tuinkamers inclusief glasschuifwanden. Wij zijn dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. Breng eens een bezoek aan één van onze beide showrooms: we hebben een vestiging Eemland in Bunschoten Spakenburg en een vestiging in Almere. Hier vindt u alles om uw buitenleven te vergroten. Wij zijn leverancier van de merken Verasol, Weinor, Pext, De Houtzaak en leveren tevens maatwerk uit eigen werkplaats.

Schakel ons in als u een tuinkamer wilt laten plaatsen

In onze showrooms vindt u een groot aanbod tuinkamers en glasschuifwanden waarmee u volop van het buitenleven geniet. Frelu Buitengewoon heeft in iedere showroom diverse tuinkamers compleet voor u op ware grootte gepresenteerd van verschillende merken. Er zijn verschillende type glasschuifwanden die u kunt laten plaatsen om uw tuinkamer af te sluiten. Al onze tuinkamers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Wenst u advies wat voor u de beste keuze is? Ons team staat graag voor u klaar als u één van onze veelzijdige showrooms bezoekt.

Weinor Glasoases

Een Glasoase bestaat uit een terrasoverkapping van Weinor met zijdelingse schuifbare en wegklapbare glaswanden, naar wens ook met vaste glaswanden. Zo creëert u een heerlijke ruimte waarmee u volop van het buitenleven kunt genieten. Voor de terrasoverkappingen en glasoases van Weinor zijn ook diverse innovatieve verwarmings- en verlichtingssystemen te verkrijgen, zodat u nog meer plezier beleeft aan uw terrasoverkapping of glasoase.

Glasoases laten plaatsen

Een Verasol tuinkamer laten realiseren

De Verasol tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Een tuinkamer laten plaatsen biedt u echt een garantie voor meer buitenleven! Verasol tuinkamers worden standaard op uw maat gemaakt en geleverd. Een aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. Wanneer u kiest voor een tuinkamer met glasschuifwanden heeft u bovendien een vrij uitzicht over uw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas, dus kwaliteit staat centraal.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over het (laten) plaatsen van een tuinkamer of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail of lees meer over onze dienstverlening!