Tuinkamer Diemen Verasol

Tuinkamers

Tuinkamer Diemen

Op zoek naar een tuinkamer in Diemen? Frelu Buitengewoon biedt luxe en comfortabele tuinkamers inclusief glasschuifwanden. Wij zijn dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. Breng eens een bezoek aan onze showroom in Almere. Wij zijn leverancier van de merken Verasol, Weinor, Pext, De Houtzaak en leveren maatwerk uit eigen werkplaats.

Hier vindt u de ideale tuinkamer voor uw woning in Diemen

In onze showroom vindt u een groot aanbod tuinkamers en glasschuifwanden waarmee u volop van het buitenleven kan genieten. Frelu Buitengewoon heeft in de showroom diverse tuinkamers compleet voor u op ware grootte gepresenteerd van verschillende merken. Er zijn verschillende type glasschuifwanden om uw tuinkamer af te sluiten. Alle tuinkamers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Bezoek onze veelzijdige showroom in Almere; ons team staat voor u klaar.

Weinor Glasoases

Een Glasoase bestaat uit een terrasoverkapping van Weinor met zijdelingse schuifbare en wegklapbare glaswanden, naar wens ook vaste glaswanden. Zo creëert u een heerlijke ruimte waarmee u volop van het buitenleven kunt genieten. Voor de terrasoverkappingen en glasoases van Weinor zijn ook diverse innovatieve verwarmings- en verlichtingssystemen te verkrijgen, zodat u nog meer plezier beleefd aan uw terrasoverkapping of glasoase.

Tuinkamer Diemen Weinor

Verasol tuinkamer met glasschuifwanden

De Verasol tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Een tuinkamer is echt een garantie voor meer buitenleven! Verasol tuinkamers worden standaard op uw maat gemaakt en geleverd. Een aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. Een tuinkamer met glasschuifwanden geeft u een vrij uitzicht over uw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas.

Contact over tuinkamer Diemen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft een tuinkamer in Diemen of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail of bezoek de website van Frelu Buitengewoon!