Vestiging Eemland is gesloten. U bent van harte welkom in onze mooie, uitgebreide showroom in Almere!

Terrasoverkapping Amersfoort

Terrasoverkappingen

Terrasoverkapping Amersfoort op maat

Zoekt u een terrasoverkapping in Amersfoort? Laat u verrassen door het zeer ruime aanbod van Frelu Buitengewoon. Wij bieden u een ruim assortiment aluminium overkappingen en houten overkappingen tegen een goede prijs. Onze terrasoverkappingen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen waarbij luxe en lichte buitenruimte ontstaan. Een terrasoverkapping, ook wel veranda, heeft een lange levensduur en minimaal onderhoud nodig. Bij Frelu Buitengewoon is maatwerk altijd mogelijk en u krijgt altijd deskundig advies.

Verschillende typen en merken

Wij leveren verschillende type overkappingen met elk hun eigen kenmerken. Of u nu voor een terrasoverkapping van aluminium of hout kiest, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat? Frelu Buitengewoon biedt u verschillende merken zoals Verasol, Weinor, Sunmaster, Roma, Schlappi en Pext en werkt met de houtkwaliteiten Lariks, Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van overkappingen op maat.

Aluminium terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkappingen leveren wij van de merken Verasol en Weinor. Met een kwalitatieve veranda van Verasol geniet u het hele jaar van het buitenleven. Verasol is ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium veranda’s in Europa. Alle producten worden volledig in de eigen fabriek in Duitsland geproduceerd.

Frelu Buitengewoon biedt u ook zeer hoogwaardige terrassystemen van Weinor. Het merk Weinor onderscheidt zich door een uitgebreide technische kennis, hoge kwaliteit en klantgerichte service. Bij Frelu Buitengewoon vindt u in de showroom diverse overkappingen van Verasol en Weinor op ware grootte gepresenteerd.

Terrasoverkapping Amersfoort

Terrasoverkapping Amersfoort

Houten terrasoverkapping

Frelu Buitengewoon levert houten terrasoverkappingen van het eigen merk de Houtzaak en van het Nederlandse merk Pext. De Houtzaak is specialist in op maat gebouwde houten buitenverblijven. Volledig massief en gebruikmakend van de allerbeste materialen. Pext kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige producten. De oer-Hollandse Pext veranda’s zijn van duurzaam Lariks hout. De producten van Pext zijn kwalitatief hoogwaardig, kwaliteit staat, net als bij Frelu Buitengewoon, hoog in het vaandel. Een Lariks overkapping is een zeer sterke, watervaste overkapping, die een warme en donkerrood/bruin getinte uitstraling heeft. Uw houten veranda kunt u ook een kleur geven. Uw Pext overkapping kunt u door Frelu Buitengewoon laten plaatsen of zelf als bouwpakket bestellen.

Over Frelu Buitengewoon

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van overkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. Wilt u meer weten over een terrasoverkapping of tuinkamer in Amersfoort? Vul dan direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.