schutting-antraciet-sfeerfoto-hero

Schuttingen

De schuttingen van Verasol zijn geproduceerd uit duurzame materialen, waaronder aluminium. Met deze materialen garandeert Verasol u een schutting met een lange levensduur met een blijvende mooie uitstraling.

Onderhoudsvrij Door het gebruik van aluminium of kunststof zijn de Verasol schuttingen onderhoudsvrij. Zo heeft u er verder geen omkijken naar. De schutting stelt u in elke gewenste maatvoering samen. Daarnaast kunt u voor verschillende vlakindelingen kiezen geheel passend in uw stijl.

Verandawand Een schutting van Verasol kunt u ook goed als passende verandawanden inzetten. Hierdoor krijgt u nog meer eenheid in uw tuin als u een Verasol veranda of tuinkamer heeft.

Waarom een onderhoudsvrije schutting van Verasol Om de tuin stijlvol af te scheiden wordt er vaak verduurzaamd hout of hardhout gebruikt. Deze materialen vragen om onderhoud en hebben een beperkte levensduur. Dankzij de onderhoudsvrije tuinoplossingen van Verasol van aluminium of composiet geniet u jaren lang van een mooie afscheiding in uw tuin.

  • Onderhoudsarm
  • Maatwerk mogelijk
  • Duurzame materialen
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te installeren

Stel jouw overkapping zelf samen

Kleuren

Kleur Kleurnaam
RAL 9016
RAL 9001

Brons structuurlak

Antraciet structuurlak
Silver structuurlak

Voorbeelden

Aluminium Aluminium met polycarbonaat