Overkapping op maat

Overkapping op maat

Overkapping op maat

Wilt u langer van het buitenleven genieten door een aluminium of houten overkapping op maat te laten maken? Onze overkappingen zijn verkrijgbaar met en zonder glazen schuifwanden. Frelu Buitengewoon heeft aluminium veranda’s van de merken Verasol en Weinor. Verder vindt u bij ons ook houten overkappingen van Pext en het eigen merk De Houtzaak. Keuze genoeg dus voor uw tuin!

Wilt u een overkapping op maat laten maken van Verasol?

Alle producten van Verasol worden volledig in de eigen fabriek in Duitsland geproduceerd. Daarnaast is Verasol al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium veranda's in Europa. Verasol biedt drie typen aluminium veranda's, namelijk de Greenline veranda, de Profiline veranda en de Cube veranda.

Ook maatwerk Weinor overkappingen vindt u hier

Frelu Buitengewoon biedt u ook zeer hoogwaardige aluminium veranda's van het merk Weinor. Weinor onderscheidt zich door een uitgebreide technische kennis, hoge kwaliteit en klantgerichte service. Weinor biedt verschillende typen aluminium veranda's aan, waaronder de Terrazza en de Terrazza Pure. Bij ons vindt u in de showroom diverse veranda’s van Verasol en Weinor op ware grootte gepresenteerd.

Overkapping op maat

Hout geeft uw tuin iets extra's

Wij leveren houten veranda's van de merken Pext en het eigen merk De Houtzaak. De houtkwaliteiten waarmee wij werken zijn Lariks, Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti. Het uitgreide assortiment van Pext bestaat o.a. uit houten veranda’s, dubbele carports en losse dakpakketen. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig. Daarbij kunt u rekenen op aantrekkelijke prijzen, snelle leveringen en lange garantietermijnen. Bekijk ook eens onze Houten Buitenverblijven en Kapschuren.

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Frelu Buitengewoon heeft twee vestigingen: een vestiging in Eemland en een in Almere. Hier krijgt u uitgebreid inzicht in ons overkappingsaanbod. Onze deskundige verkopers helpen u bij het ontwerpen van uw eigen overkapping op maat, die u kunt laten maken geheel in lijn met uw smaak en budget. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s in allerlei soorten en maten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of breng een bezoek aan één van de beide showrooms.