Vestiging Eemland is gesloten. U bent van harte welkom in onze mooie, uitgebreide showroom in Almere!

Overkapping met Glazen Schuifwanden

Overkapping met Glazen Schuifwanden

Overkapping met glazen schuifwanden

Op zoek naar een overkapping met glazen schuifwanden? Dan bent u bij Frelu Buitengewoon aan het juiste adres. Frelu Buitengewoon is namelijk dé specialist op het gebied van overkappingen en veranda's. Een overkapping geeft u de gelegenheid om langer van het buitenleven te genieten en dankzij de glazen schuifwanden kunt u ook al in het vroege voorjaar of late najaar gebruikmaken van de overkapping. Frelu Buitengewoon biedt een ruim assortiment aan overkappingen van zowel aluminium als hout.

De voordelen van een overkapping met glazen schuifwanden

Een overkapping met glazen schuifwanden biedt vele voordelen. Zo kunt u met een overkapping zelf al langer van het buitenleven genieten, maar met de schuifwanden nog langer. Met de schuifwanden houdt u namelijk de warmte binnen, maar regen en wind buiten. Wordt het te warm onder de overkapping? Dan schuift u de glazen wanden eenvoudig open. Daarnaast vergroot u uw leefruimte en wordt uw huis hierdoor meer waard.

Hout of aluminium?

De houten overkappingen worden vervaardigd uit hout van hoge, duurzame, kwaliteit, zoals Lariks, Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti. Hierdoor kunt u rekenen op aantrekkelijke prijzen, snelle leveringen en lange garantie termijnen! De houten veranda's zijn van Pext of van ons eigen merk De Houtzaak. De aluminium overkappingen komen van Verasol of Weinor. Het verschil tussen hout en aluminium zit hem in de levensduur. Doordat een aluminium overkapping minder onderhoud nodig heeft, heeft deze een langere levensduur.

Overkapping glazen schuifwanden

Wij staan graag voor u klaar

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. We zijn gevestigd in Almere. Maatwerk is altijd mogelijk en u krijgt altijd deskundig advies. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s op maat.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over een overkapping met glazen schuifwanden of een offerte op maat ontvangen? Bezoek dan de uitgebreide showroom en laat u verrassen door het aanbod. Of vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.