Kapschuur

Kapschuur

Kapschuur

De ideale kapschuur vindt u in het assortiment van Frelu Buitengewoon! Wij beschikken namelijk over luxe en comfortabele kapschuren, die optioneel zijn uit te beiden met glaswanden. Als specialist op het gebied van kapschuren, glasschuifwanden, terrasoverkappingen en tuinkamers helpen wij u graag uw buitenplezier te vergroten. Op gebied van kapschuren zijn wij dealer van het hoogwaardige merk De Houtzaak waarbij het leveren bouwpakketten of maatwerk mogelijk is.

Ga voor een kapschuur van De Houtzaak

De Houtzaak levert op maat gebouwde houten buitenverblijven, zoals een kapschuur. Volledig massief en gebruikmakend van de allerbeste materialen. De houtkwaliteiten waarmee wordt gewerkt zijn:

  • Douglas
  • Red Cedar
  • Eiken
  • Mahonie/Meranti

‘De Houtzaak’ is een Nederlands merk dat staat voor authentiek vakmanschap. Op alle producten van De Houtzaak wordt een echtheidscertificaat verstrekt, voorzien van een unieke nummering en handtekening van de bouwer. 

Kapschuur

Bouwpakket of maatwerk

De Houtzaak levert kapschuren op maat. Elke kapschuur wordt speciaal naar uw wensen ontworpen en samengesteld, middels realistische 3D-ontwerpen. De kapschuren kunnen als bouwpakket worden geleverd of door onze montagemedewerkers deskundig voor u geplaatst worden. De Houtzaak ontzorgt u ook compleet op het gebied van elektra, bestrating, riolering, inrichting en tuinaanleg.

Frelu Buitengewoon staat voor kwaliteit. Daar sluiten de kapschuren van De Houtzaak prima op aan.

De eigenschappen van onze kapschuren zijn:

  • Robuuste uitstraling
  • Massief Douglas, Eiken of andere houtsoorten
  • Voorzien van zinken dakgoten
  • Gebakken dakpannen
  • Compleet geleverd met betonpoeren of schroeffundering
  • Staanders + spanten zijn 150 x 150 mm

Kapschuur

Showroom Eemland en Almere

In onze showrooms vindt u een groot aanbod kapschuren waarmee u volop van het buitenleven kan genieten. Frelu Buitengewoon heeft in de showrooms diverse mogelijkheden op ware grootte gepresenteerd. Alle kapschuren van Frelu Buitengewoon zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Bezoek één van onze veelzijdige showrooms in Eemland of Almere. Ons team staat voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over een kapschuur of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail. Indien u nog vragen of specifieke wensen heeft kunt u altijd contact met onze vakmensen opnemen.