Houten veranda Soest

Houten veranda in Soest

Een houten veranda in Soest van Frelu Buitengewoon is ideaal. Een houten veranda geeft u namelijk de gelegenheid om langer van het buitenleven te genieten. Frelu Buitengewoon biedt een ruim assortiment houten veranda's van de merken Pext en het eigen merk De Houtzaak. De veranda's worden vervaardigd uit hout van hoge kwaliteit, zoals Lariks, Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti. Hierdoor kunt u rekenen op aantrekkelijke prijzen, snelle leveringen en lange garantie termijnen!

Houten veranda van Pext

De houten veranda's van Pext zijn gemaakt van Lariks hout. Dit betekent dat deze veranda's gemaakt zijn van duurzaam hout dat milieuvriendelijk verbouwd wordt. Daarnaast is Lariks watervast en zeer sterk. De dakbedekking van de veranda's van Pext bestaat uit 16mm polycarbonaat. Hierbij kunt u kiezen uit een dak met gedeeltelijke UV-bescherming of met volledige UV-bescherming. Een Pext veranda kunt u door ons laten plaatsen of als bouwpakket bestellen.

Houten veranda met glas

Naast een houten veranda met polycarbonaat dak, vindt u bij Frelu Buitengewoon ook houten veranda's met glas. In plaats van dakbedekking van polycarbonaat, bestaat het dak uit helder veiligheidsglas van 8mm dik. Het voordeel van glas ten opzichte van polycarbonaat is dat het glas helder is. Daarentegen biedt een polycarbonaat dak bescherming tegen UV straling.

Houten veranda Soest

Over Frelu Buitengewoon

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. We hebben twee vestigingen; een vestiging in Eemland en een vestiging in Almere. Maatwerk is altijd mogelijk en u krijgt altijd deskundig advies. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van veranda’s op maat.

Houten Veranda van Frelu Buitengewoon

Wilt u meer weten over een houten veranda in Soest of een offerte op maat ontvangen? Bezoek dan de uitgebreide showroom en laat u verrassen door het aanbod. Of vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.