Kapschuur De Houtzaak

De Houtzaak

Houten buitenverblijven

Frelu is dealer van het merk ‘De Houtzaak’. De Houtzaak levert op maat gebouwde houten buitenverblijven. Volledig massief en gebruikmakend van de allerbeste materialen. ‘De Houtzaak’ is een Nederlands merk dat staat voor authentiek vakmanschap. Op alle producten van ‘De Houtzaak’ wordt een echtheidscertificaat verstrekt, voorzien van een unieke nummering en handtekening van de bouwer. De Houtzaak ontzorgt u ook compleet op het gebied van elektra, bestrating, riolering, inrichting en tuinaanleg.

Houten Buitenverblijf Platdak

Een houten buitenverblijf met een platdak is multifunctioneel te gebruiken en past bij vrijwel elke bouwstijl en tuin. Elk project wordt volledig op maat gemaakt en vormt een eenheid met de omgeving. In overleg wordt er bepaald welke houtsoort er gebruikt wordt en welke materialen er toegepast worden.

Houten Buitenverblijf Kapschuur

De Houtzaak levert kapschuren op maat. Elke kapschuur wordt speciaal naar uw wensen ontworpen en samengesteld, middels realistische 3D-ontwerpen. De kapschuren kunnen als bouwpakket worden geleverd of door onze montagemedewerkers deskundig voor u geplaatst worden.

Houten Buitenverblijf

Houtsoorten, materialen en accessoires

De Houtzaak werkt met de allerbeste en verantwoorde materialen. De gebruikte hardhoutkwaliteiten komen uit duurzaam beheerde bossen.

Houtkwaliteiten waar mee gewerkt wordt zijn: Douglas, Red Cedar, Eiken en Mahonie/Meranti

Naast houtkwaliteiten werkt De Houtzaak bijvoorbeeld ook met: Natuursteen, Zink of koper, Bouwmaterialen naar uw keuze en/of Exclusieve keramische tegels.

Elk buitenverblijf kan uitgebreid worden met diverse accessoires zoals verlichting, verwarming, (glazen) schuifwanden, meubelen enz.

Eigen ontwerp / ideeën

De Houtzaak biedt u de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te laten bouwen of uw ideeën te laten verwerken in een bestaand buitenverblijf van ‘De Houtzaak’. Breng uw tekeningen, schetsen of ideeën op papier mee en wij maken voor u een prachtige 3D compilatie van uw wensen.