Vestiging Eemland is gesloten. U bent van harte welkom in onze mooie, uitgebreide showroom in Almere!

Glasschuifwanden Zeewolde

Glasschuifwanden

Glasschuifwanden in Zeewolde

Op zoek naar Glasschuifwanden in Zeewolde? Dan bent u bij Frelu Buitengewoon aan het goede adres met een showroom bij u in de buurt. Wij zijn dé specialist op het gebied van kapschuren, terrasoverkappingen, tuinkamers en glasschuifwanden en bieden dan ook glasschuifwanden aan die zeer geschikt zijn om uw veranda of kapschuur uit te breiden.

Uw veranda wind- en waterdicht maken

De tuin is vaak de plek om te ontspannen. Helaas is het in Nederland niet altijd mooi weer. Met de glasschuifwanden is het altijd mogelijk om te genieten van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Daarom zijn glasschuifwanden zeer geschikt om uw veranda of kapschuur verder mee uit te breiden. Zo kunt u langer van uw tuin genieten en op ieder gewenst moment buiten zitten. Doordat de wanden van glas zijn, geniet u van een maximaal doorzicht zodat het open effect van uw veranda of terras niet verloren gaat. De glasschuifwanden zijn zowel verkrijgbaar als voor- en zijwand.

Glasschuifwanden Zeewolde

Kwaliteit producten

Frelu Buitengewoon staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Dit geldt ook voor onze glasschuifwanden. De eigenschappen van onze glasschuifwanden zijn:

  • Profielen gepoedercoat onder martieme Qualicoat normering
  • Deuren voorzien van meenemers heen en terug
  • Meervoudige schuifdeuren mogelijk
  • Verstelbare wielstes, vier wielen per schuifdeel
  • Onderrail in kleur EV 1 Alu natuur
  • Zeer lage, gebruiksvriendelijke onderrail, slechts 17 mm
  • Geharde polyamide wielen, onderhoudsvrij gelagerd

Glasschuifwanden Zeewolde

Showroom Almere

In onze showroom vindt u een groot aanbod glasschuifwanden waarmee u volop van het buitenleven kan genieten. Frelu Buitengewoon heeft in de showroom diverse mogelijkheden op ware grootte gepresenteerd. Alle glasschuifwanden zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Bezoek onze veelzijdige showroom in Almere. Het team van Frelu Buitengewoon staat graag voor u klaar.

Contact over glasschuifwanden

Wilt u direct meer weten over glasschuifwanden in Zeewolde of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.