Glasschuifwanden Baarn

Glasschuifwanden

Glasschuifwanden in Baarn

Op zoek naar Glasschuifwanden in Baarn? Dan bent u bij Frelu Buitengewoon aan het goede adres met een showroom bij u in de buurt. Wij zijn dé specialist op het gebied van kapschuren, terrasoverkappingen, tuinkamers en glasschuifwanden en bieden dan ook glasschuifwanden aan die zeer geschikt zijn om uw veranda of kapschuur uit te breiden.

Uw veranda wind- en waterdicht maken

De tuin wordt vaak gezien als de plek om te ontspannen. Echter is het lang niet altijd goed weer in Nederland waardoor buitenzitten er vaak niet in zit. Maar glasschuifwanden bieden uitkomst. Met glasschuifwanden kunt u namelijk langer genieten van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Met de glasschuifwanden is het altijd mogelijk om te genieten van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Daarom zijn glasschuifwanden zeer geschikt om uw veranda of kapschuur verder mee uit te breiden. Hierdoor kunt u langer van uw tuin genieten en op ieder gewenst moment buiten zitten en bent u beschermd tegen verschillende weersinvloeden, zoals regen, wind en uv-straling. Doordat de wanden van glas zijn, geniet u van een maximaal doorzicht zodat het open effect van uw veranda of terras niet verloren gaat. De glasschuifwanden zijn zowel verkrijgbaar als voor- en zijwand.

Glasschuifwanden Baarn

Kwaliteit producten

Frelu Buitengewoon staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Dit geldt ook voor onze glasschuifwanden. De eigenschappen van onze glasschuifwanden zijn:

  • Profielen gepoedercoat onder martieme Qualicoat normering
  • Deuren voorzien van meenemers heen en terug
  • Meervoudige schuifdeuren mogelijk
  • Verstelbare wielstes, vier wielen per schuifdeel
  • Onderrail in kleur EV 1 Alu natuur
  • Zeer lage, gebruiksvriendelijke onderrail, slechts 17 mm
  • Geharde polyamide wielen, onderhoudsvrij gelagerd

Glasschuifwanden Baarn

Showroom Eemland en Almere

In onze showrooms vindt u een groot aanbod glasschuifwanden waarmee u volop van het buitenleven kan genieten. Frelu Buitengewoon heeft in de showrooms diverse mogelijkheden op ware grootte gepresenteerd. Alle glasschuifwanden zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Bezoek één van onze veelzijdige showrooms in Eemland of Almere. Het team van Frelu Buitengewoon staat graag voor u klaar.

Contact over glasschuifwanden

Wilt u direct meer weten over glasschuifwanden in Baarn of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.