Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
exterior-living-carport_hoofd_frelu-buitengewoon

Box Thermowood carport

Zoek je een carport die naast functioneel ook een echte eyecatcher is? Dan is de Box Thermowood carport van Exterior Living echt iets voor jou.

De Box Thermowood valt op door zijn prachtige moderne design en voortreffelijke afwerking. Zo heeft deze carport geïntegreerde led-verlichting in het onderdak. Dit geeft de carport een luxueuze uitstraling, en het is daarnaast natuurlijk ook erg prettig wanneer je ’s avonds in het donker thuis komt. Het is ook mogelijk om deze carport uit te breiden met opbergruimte voor bijvoorbeeld een fiets of motorfiets.

Duurzaam thermowood
Deze carport is gemaakt van duurzaam ayous of Europees grenenhout. Dankzij langdurige verhitting in een speciale oven heeft dit hout dezelfde eigenschappen als hardhout. De hitte verandert de houtstructuur en maakt het hout beter beschermd tegen schimmels, vocht en insecten. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in het Noorden van Europa. Aan de verhitting komen geen chemische stoffen te pas.

Thermowood gaat 15 tot 25 jaar mee, mits het met beits of een UV-bestendige olie wordt behandeld. Op deze wijze behoud je ook de typerende bruine kleur van het hout.

Specificaties:

  • Diepte: maximaal 6 meter
  • Voorgevel: 3 / 3,5 / 4 / 5 meter
  • Totale hoogte: 2,40 meter, afhankelijk van de positie van de palen
  • Dakbedekking: EPDM

Kom nu naar Frelu Buitengewoon en stel samen met de adviseur jouw Box Thermowood carport samen.

Maak nu een afspraak

box-thermowood-02-carport_frelu-buitengewoon exterior-living-carport_frelu-buitengewoon