Carport Weesp

Carports

Carport in Weesp

Indien u graag een carport wilt laten plaatsen aan uw auto in Weesp, is Frelu Buitengewoon u graag van dienst. Met een carport is uw auto altijd goed beschermd tegen weersinvloeden. Bij ons vindt u altijd een breed aanbod aluminium en houten carports. In de grote en inspiratievolle showrooms in Eemland en Almere staan diverse carport modellen op ware grootte gepresenteerd.

Al onze carports zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Maatwerk is altijd mogelijk. Zo creëert u een luxe en comfortabele buitenruimte voor bijvoorbeeld uw auto. Breng eens een bezoek aan een van onze uitgebreide showrooms en laat u inspireren en adviseren.

Kies voor een Verasol carport aan uw woning in Weesp

Wij zijn een officiële dealer van Verasol, een hoogwaardig merk dat carports van aluminium maakt. Een aluminium carport is nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. Met een carport maakt u uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage voortaan voor andere doeleinden gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen allerlei weersinvloeden. De aluminium carport is zowel tegen de woning of aanbouw te plaatsen, en kan tevens vrijstaand bij uw woning in Weesp geplaatst worden.

Ook houten carports zijn een optie

In ons assortiment vindt u naast aluminium ook houten carports. Een houten carport is gemakkelijk los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan uw woning. De carport kunt u zelf installeren met het bouwpakket of u laat de installatie over aan onze experts. Ook de houten carport heeft een zeer lange levensduur, zodat u er nog vele jaren plezier van heeft.

Carport Weesp

Wij zijn úw buitenlevenspecialist

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van carports, terrasoverkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen en schuttingen en heeft 2 vestigingen; vestiging Eemland en een in Almere. Tot onze expertise behoren onder meer de merken Verasol, Weinor, Pext, De Houtzaak en maatwerk uit eigen werkplaats.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft een carport aan uw woning in Weesp of een offerte op maat ontvangen? Neem dan direct contact met ons op of vul het offerteformulier in en ontvang een uitgebreide, geheel vrijblijvende offerte in de mail.