Carport Nijkerk

Carports

Carport in Nijkerk

Zoekt u een carport om aan uw woning in Nijkerk te laten plaatsen? Een uitstekend idee, want hiermee is uw auto altijd goed beschermd! Bij ons vindt u altijd een breed aanbod aluminium en houten carports. In de grote en inspiratievolle showrooms in Eemland en Almere staan diverse carport modellen op ware grootte gepresenteerd.

Al onze carports zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Maatwerk is altijd mogelijk. Zo creëert u een luxe en comfortabele overkapping voor uw auto. Breng eens een bezoek aan de uitgebreide showrooms en laat u inspireren en adviseren.

Een fraaie carport aan uw woning in Nijkerk

Frelu Buitengewoon is officiële dealer van Verasol. Dit hoogwaardige merk maakt carports van aluminium. Een aluminium carport is nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. Een carport maakt uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage voortaan voor andere doeleinden gebruiken, terwijl uw auto onder de carport beschermd blijft tegen allerlei weersinvloeden. De aluminium carport is zowel tegen de woning of aanbouw te plaatsen of kan los geplaatst worden bij uw woning in Nijkerk.

Ook een houten carport is een optie

Wij leveren ook houten carports. Een houten carport is gemakkelijk los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan uw woning in Nijkerk. De carport kunt u zelf installeren met het bouwpakket of u laat de installatie over aan de experts van Frelu Buitengewoon. Ook de houten carport heeft een zeer lange levensduur. Ontdek alle mogelijkheden in één van onze showrooms.

Carport Nijkerk

Wij zijn úw specialist

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van carports, terrasoverkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen en schuttingen en heeft 2 vestigingen; vestiging Eemland en een vestiging in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Verasol, Weinor, Pext, De Houtzaak en maatwerk uit eigen werkplaats.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een carport aan uw woning in Nijkerk of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail. Laat het ons zeker weten als u nog vragen heeft door ons contactformulier in te vullen.