Carport Diemen

Carports

Carport in Diemen

Zoekt u een carport voor uw auto in Diemen? Met een carport van Frelu Buitengewoon is uw auto altijd goed beschermd! Bij ons vindt u altijd een breed aanbod aluminium en houten carports. In de grote en inspiratievolle showrooms in Eemland en Almere staan diverse carport modellen op ware grootte gepresenteerd.

Al onze carports zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur met minimaal onderhoud. Maatwerk is altijd mogelijk. Zo creëert u een luxe en comfortabele buitenruimte voor bijvoorbeeld uw auto. Breng eens een bezoek aan onze uitgebreide showrooms en laat u inspireren en adviseren.

Dé carport voor aan uw woning in Diemen

Wij zijn officiële dealer van Verasol. Dit hoogwaardige merk maakt carports van aluminium. Een aluminium carport is nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. Een carport maakt uw huis in Diemen én uw leefruimte groter. Zo kunt u de garage voortaan voor andere doeleinden gebruiken, terwijl uw auto onder de carport beschermd blijft tegen allerlei weersinvloeden. De aluminium carport is zowel tegen de woning of aanbouw te plaatsen of kan los geplaatst worden. En wilt u een gebogen of vlakke carport? Het kan allebei!

Hout is een interessante optie

Frelu Buitengewoon levert ook houten carports. Een houten carport is gemakkelijk los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan uw woning. De carport kunt u zelf installeren met het bouwpakket of u laat de installatie over aan onze experts. Ook de houten carport heeft een zeer lange levensduur. Ontdek alle mogelijkheden in één van onze showrooms.

Carport Diemen

Meer dan alleen carports

Frelu Buitengewoon is de specialist op het gebied van carports, terrasoverkappingen, tuinkamers, kapschuren, zonweringen en schuttingen en heeft 2 vestigingen; vestiging Eemland en een vestiging in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Verasol, Weinor, Pext, De Houtzaak en maatwerk uit eigen werkplaats.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over een carport in Diemen of een offerte op maat ontvangen? Vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail of bezoek onze webshop! Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom in Eemland of Almere.