Nazomerdeals bij Verasol: 50% korting op stylingpakket of wandfundering bij aankoop van een Verasol veranda of tuinkamer
Aluminium overkapping

Aluminium veranda's

Aluminium overkapping

Langer genieten van het buitenleven en ook met regen buiten kunnen zitten? Met een aluminium overkapping van Frelu Buitengewoon kan dit. Frelu Buitengewoon biedt een ruim assortiment aluminium overkappingen van de merken Verasol en Weinor. Deze overkappingen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hierdoor wordt een luxe en lichte buitenruimte gecreëerd. Daarnaast is er weinig onderhoud nodig en heeft een aluminium overkapping een lange levensduur. Frelu Buitengewoon heeft aluminium overkappingen van de merken Verasol en Weinor.

Aluminium overkapping van Verasol

Met de kwalitatieve overkappingen van Verasol kunt u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Verasol is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium overkappingen in Europa. Daarnaast worden alle producten volledig in de eigen fabriek in Duitsland geproduceerd. Verasol biedt drie typen aluminium overkappingen, namelijk de Greenline overkapping, de Profiline overkapping en de Highline Cube overkapping.

Aluminium overkapping van Weinor

Frelu Buitengewoon biedt u ook zeer hoogwaardige aluminium overkappingen van het merk Weinor. Weinor onderscheidt zich door een uitgebreide technische kennis, hoge kwaliteit en klantgerichte service. Weinor biedt verschillende typen aluminium overkappingen aan, waaronder de Terrazza en de Terrazza Pure. Bij Frelu Buitengewoon vindt u in de showroom diverse overkappingen van Verasol en Weinor op ware grootte gepresenteerd.

Aluminium overkapping

Over Frelu Buitengewoon

Frelu Buitengewoon is met jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. We hebben twee vestigingen; een vestiging in Eemland en een vestiging in Almere. Hier verzorgen we u van deskundig advies. Daarnaast is maatwerk altijd mogelijk.

Aluminium overkapping van Frelu Buitengewoon

Wilt u meer weten over een aluminium overkapping of een offerte op maat ontvangen? Bezoek dan de uitgebreide showroom en laat u verrassen door het aanbod. Of vul direct het offerteformulier in en ontvang uw offerte in de mail.