Aluminium overkapping

Aluminium veranda's

Aluminium overkapping

Met een aluminium overkapping is langer genieten van het buitenleven en ook met regen buiten kunnen zitten mogelijk. De ideale overkapping vind je bij Frelu Buitengewoon. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aluminium overkappingen van de merken Verasol en Weinor. Deze overkappingen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hierdoor wordt een luxe en lichte buitenruimte gecreëerd. Daarnaast is er weinig onderhoud nodig en heeft een aluminium overkapping een lange levensduur.

Ga voor een aluminium overkapping van Verasol

Met de kwalitatieve overkappingen van Verasol kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. Verasol is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van kwalitatief hoogwaardige aluminium overkappingen in Europa. Daarnaast worden alle producten volledig in de eigen fabriek in Duitsland geproduceerd. Verasol biedt drie typen aluminium overkappingen, namelijk de Greenline, de Profiline en de Highline Cube.

Kwaliteitsoplossingen van Weinor

Frelu Buitengewoon biedt je ook zeer hoogwaardige aluminium overkappingen van het merk Weinor. Dit merk onderscheidt zich door een uitgebreide technische kennis, hoge kwaliteit en klantgerichte service. Weinor biedt verschillende typen aluminium overkappingen aan, waaronder de Terrazza en de Terrazza Pure. Bekijk deze oplossingen ook gerust in onze showroom, waar ze op ware grootte zijn gepresenteerd.

Aluminium overkapping

Buitengewoon genieten

Frelu Buitengewoon is met jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren de specialist op het gebied van veranda’s, tuinkamers, kapschuren, zonweringen, carports en schuttingen. We hebben twee vestigingen; een vestiging in Eemland en een in Almere. Hier voorzien we je van deskundig advies betreft de realisatie van jouw aluminium overkapping. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk.

Kom naar onze showroom

Wil je meer weten over een aluminium overkapping of een offerte op maat ontvangen? Bezoek dan onze uitgebreide showroom en laat je verrassen door het aanbod. Of vul direct het offerteformulier in en ontvang jouw offerte in de mail.